Nu är snön ÄNTLIGEN borta!

"En morgon när jag vakna var hela världen vit",

så har det varit den senaste veckan, eller senaste 2 veckorna ungefär. Men nu är den förbannade snön äntligen borta!!   WIIIEEE!

Så härligt det är nu när den inte finns mer, den har helt enkelt regnat bort!

För snön förstör allt, den gör så att det blir kallt, så att det blir blött, och så att man måste köpa vinterskor!! Jag fick inte ha mina converse, eller, haha jag gömde mina sneakers, som jag skulle ha istället i  min väska, och tog conversen ändå... Fast sen i helgen köpte jag fina vinterskor, dom är svarta mysstövlar, inte i skin, sådär som alla har, utan finfina!! Och så är det vit mjukisludd innut i!   Super mys!

HAHA idag så avslöjade Catte sig, HON ÄR INTE KRISTEN!! HAHA, för, förra vecka var hon och hennes konfirmationsgrupp på läger.  Och det verkade vara värsta koncentrationslägret, för när hon kom tillbaka så var hon SEKTMEDLEMSKRISTEN!!    Fast hon var överkristen så vi trodde hon skojade, men det var ändå LÄSKIGT!    Men idag så svor hon över matteprovet, så vi sa skrattande:
Catte är inte du kristen? :O
HM, Linnea och Matilda, det är något som jag måste bekänna för er,
VI VISTE DET!! DU HAR LJUGIT FÖR OSS, !!!
MEN VADÅ?  AAAAHH! Sen
sprang hon iväg och vi sprang skrattande efter. DET var kul! Hon är SÅ SÅ SÅ  SÖT!!

I dag på teatern så tränade vi på vårt "STOLTEMA"! -haha det är superkul men teatern, men vi håller på 2 och en halv timme, och det blir för mkt ibland, speciellt när vi inte dricker saft eller äter choklad eller nått sånt ni vet. Det gjorde vi inte i dag så när jag kom hem efter att ha promenerat från "Saga", så välte jag ner mitt glas och bara skrek. HAHA Men nu har jag ätit MAT. Mamma har lånat en sorts Bakugnsplatta på el av nån kompis så hon har bakat sånt där, bröd i dag + frallor.  MUMS!!!  :D  :D

Snart börjar Poirot, HAHA jag älskar Agatha Christie, hon är grym.

Till Emma, "HEJ MIN SNÖFLINGA!"

NSÖÖÖ


Så är det!

Gustav heter jag! säger:

JAG VET! det bara slog mej en dag det var helt FANTASTISKT:-O

N e a säger:

Detta är ju underbart. Så du menar att du faktiskt har 2 muskler som arbetar i den hjärna för att få fram till omvärden vad du försöker säga? 2 muskler som desperat kämpar för att se dagens ljus innan du säger en dum sak pga dina ofinnsiga andra muskler?!!!!!


Du har precis skickat en vibb!


Gustav heter jag! säger:

Med sprucken röst: Huh?