Nyaste frisyren

Så har man klippt sig!

För ett år sedan eller nått, klippte jag av mej mitt långa hår till kort, och jag har haft det så sen dess, eller kort med olika frisyrer, och i dag var det dags igen.

Jag mår kasst på bussen in till Stenungsund, där salongen ligger, så jag springer in på närmaste butik och köper en kaka.

Smaskandes på den kliver jag in på Hårkajutan och tar plats i väntsoffan.

5 min sedan visade jag mina bildförslag, för den mycket duktiga Anna, och hon säger; Ja men såklart! och Då ska vi göra såhär!

Eft
eråt trippar jag ut i regnet med min nya frisyr och speglar mej i alla fönster.

Det blev så fint!


9 D S J T L
                                 

En händelserik dag!

Idag i skolan hade vi mega kul!

Ja
g hade ett matteprov att göra, men det var faktiskt ganska lätt, väldigt konstigt, eftersom jag annars alltid hatar matte, men det kändes bra fram tills Ulla (läraren) blev alldeles förskräckt och sa; Men VAD har du gjort? Det är ju helt fel! (dumma unge!)

där gick min trevliga stämning och blev utbytt till surhet.

Men på matten hade Ulla så^^  mycket att göra så vi fick hålltimme, eller vi skulle göra några uppgifter med tändstickor nere vid matsalen, men såklart orkade vi inte det och tog ledigt istället.
Marce fick för sig att rita med kajal på min mage, och skrev ^Luther^ . Sen tyckte Gustav att hon skulle skriva ^Titta hit^ eller nått sånt, i min urringning, och naturligtvis gjorde hon det. Sen fick hon tvätta bort det. Och skrev Luther med ett hjärta runt istället.

Jag fick gå runt med det hela dagen, för när jag försökte tvätta bort det, blev jag bortrövad från toaletten.
Fick några frågor om jag var Martin Luther anhängare, vilket möttes med gapflabb av mina leende vänner!

Tekniken var (som vanligt) underbart tråkig, men efteråt hade vi kul. Vi sprang fram till en söt kille, som Matilda sett gör ett Y med handen (peacetecken) och säga YJO! som hälsning till en kompis (scary!), och sa YJO! på vårt allra bästa sätt. Hihi det var kul!

Måste gå.


1 V S J T L

Sött från Niklas


N e a` säger:

jag blir alldeles kär i magen när han loggar in!

 Thedin#5 säger:

ok du har så gulliga utrck'

N e a` säger:

 men det känns så        dgh



5 D S J T L


Var är Luther?


19:45,
LUT
HER loggar in! Jippie, jag har verkligen saknat honom sen dom åkte hem!
Men jag hinner inte mer än skriva hello!! innan han skriver; Hi how are you? i'll be back in a minute!
ok. svarar jag och bara fortsätter att vänta på att han ska komma tillbaka, under tiden chattar jag med andra, och lyssnar på ett "nytt" band, Death Cab for Cutie - underbara, deras låt somday you will be loved är namnet på min blogg, som ni vet?!

19:55, Fortfarande borta, börjar bli misstängsamt, eller hur? Man är inte på toaletten i 10 min? Eller? Hehe, kanske det förresten. Fortsätter med att lyssna på musik och chatta med den trevlige killen Niklas, vi tjatar om att han är längre än mig (vilket stämmer, men vadå?) och om han verkligen kan säga "våra hemligheter" till vem som helst!

20:15, Fortfarande ingen Luther, ÄR HAN BORTA?!

20:34, NU loggade han in! Ja, hm, nu finns det kanske personer som tror att jag känner vissa "känslor" för Luther men det är bara så att han är så himla underbar! Hihi. 



 
5 D S J T L